Egy női táska mindig nagy rejtély, legfőképpen a férfiak számára.

Az enyém mindig tele van. Legyen szó a legkisebb boríték táskáról, vagy a kisebb bőröndnek is beillő kézitáskáról. Én mindig mindent gyűjtögetek és tele pakolom vele a táskámat. Ott kezdődik, hogy blokk gyűjtögető vagyok. És ott szokott végződni, amikor egy kardigán, egy üveg ásványvíz egy könyv és egy máig harcoló német katona is benne van a tatyómban. 

 

Igazából én mint nő, nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért teszek ennyi mindent a táskámba, és nem, ha kéred sem tudom pontosan megmondani, hogy mennyi minden van benne. De betippelni azt tudom, hogy a 80%-a teljesen felesleges.

Többnyire váltogatom, hogy épp melyik táskámat pakolom meg, és viszem magammal.

Ezért nekem pl. van egy egész fiókom ami tele van táskával, plusz azok a darabok amik oda már nem fértek be. Ez nem azt jelenti, hogy nem nézem meg minden alkalommal mégis a kínálatot, az összes boltban ahová épp betévedek. Ez a nőknek egyfajta szenvedély, egy jó tipp, ha pénzt szeretnél keresni, gyárts női táskát. Bár már oda jutott a divat ipar, hogy a férfiaknak is gyártanak táskákat. Ez egy jó lehetőség az összeöltözős párti pároknak. Legfőképp azért, mert akkor a hölgyeknek van esélye arra, hogy nem csak a saját vállán csüngő kiegészítőt töltse meg mindenféle jósággal, hanem a partnerére is bízhat ezt-azt.

Én olyan tökélyre fejlesztettem a táskapakoló technikámat, hogy a hétvégén egy lagziban belesuvasztottam a telitalpú magas sarkú szandálomat, a pénztárcámat, a smink cuccaimat, 2in1 kávét, kiskanalat, két parfümöt, egy dezodort, és két sört.

Kommentben írjátok meg nektek milyen csoda dolgokat sikerül bepakolni a táskába, és milyen alkalommal.